کولر سلولوزی چیست؟ چه تفاوتی با کولر گازی دارد؟


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود




تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان خدمات لوله بازکنی و آدرس lolehservice.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)



تفاوت کولر سلولوزی و کولر های گازی

یکی از مواردی که در ایران شاید به ان پرداخت تفاوت کولر سلولوزی و گازی می باشد. متاسفانه به این مقوله خیلی کم پرداخته شده است. در این مقاله به شما در رابطه با کولر سلولوزی بیشتر خواهیم پرداخت.

اگر در حال حاضر قصد تهیه یک دستگاه کولر آبی را دارید امروزه با مراجعه به بازار  کولرهای آبی با مدل ها و انواع مختلف از این وسیله برودتی مواجه خواهید شد.

کولرهای آبی پرطرفدارترین و به نوعی قدیمی ترین وسیله برودتی قابل استفاده در منازل ایرانی می باشند. از طرفی، کولرهای آبی در انواع پوشالی، سلولزی و گازی موجود بوده و عرضه می گردند.

 

ما در این مقاله سعی بر آن داریم تا شما را با کولرهای آبی سلولزی آشنا کنیم. تقریبا تمام ویژگی های کولرهای آبی سلولزی مانند کولرهای آبی پوشالی است. تفاوت کولرهای آبی سلولزی با کولرهای آبی پوشالی در آن است که در این کولرها به جای پوشال از پدهای سلولزی متراکم استفاده شده است.

پدهای سلولزی برعکس پوشال ها نیاز به تعویض سالانه نداشته و می توان حدود هر 3 یا 4 سال از یک پد برای کولر آبی سلولزی استفاده نمود.

از مزیت های دیگر پدهای سلولزی می توان گفت استفاده از پدهای سلولزی از ورود گرد و غبار و ذرات ریز به درون پروانه موتور پیشگیری کرده و در نهایت ورود آن ها به محیط خانه را منع می کند.

از این جهت، متخصصان استفاده و بهره گیری از کولرهای آبی سلولزی به جای کولرهای آبی پوشالی را به خصوص برای افرادی که در مناطق آلوده تر آب و هوایی (افراد در مناطقی که با هجوم ریزگردها در هوا مواجه می باشند) زندگی می کنند، توصیه می نمایند.

 

از سوی دیگر، جنس و تراکم پدهای سلولزی موجب جذب بیشتر آب می گردد. بنابراین، کولرهای آبی سلولزی می توانند سرمای بیشتر و یکنواخت تری را نسبت به کولرهای آبی پوشالی ایجاد کنند.

همچنان که پدهای سلولزی دارای مزایای فوق می باشند، دارای معایبی نیز هستند. از معایب پدهای سلولزی می توان به کمیاب بودن و نیز گران قیمت بودن آن ها اشاره داشت.

پدهای سلولزی دارای خاصیت جاذب آب می باشند و مانند کاغذ خشک کن آب را به خود جذب کرده و در مقابل هوا مرطوب باقی بماند. هوای گم و خشک با عبور از پد سلولزی حرارت خود را به آب داده تا به طور کامل تبخیر شود و هوای خنک و مطبوع پدید آورد. فرآیند تبخیر در پدهای سلولزی موجب تولید بخار آب خالص می شود که فاقد آلودگی ها و مواد معدنی است.


هرچه توان موتور کولر آبی بالاتر برود، یعنی قدرت مکیدن هوای بیشتری هم دارد و در نتیجه می تواند سرمای بیشتر و پرقدرت تری هم به داخل منزل بدمد. با این حساب شما باید هنگام خرید کولرهای آبی، به گرمای منطقه ای که زندگی می کنید و متراژ منزلتان توجه داشته باشید تا با انتخاب کولری با قدرت مناسب، خنکی مطلوبی هم به فضای خانه تان در فصل تابستان بدهید. کولرهای آبی پوشالی یکی از پرکاربردترین و قدیمی ترین انواع کولر مصرفی در میان مردم هستند.

 


متخصصان توصیه می کنند برای بالا بردن راندمان این کولرها، هر سال پوشال هایشان را عوض کنید و آنها را در مجاورت آفتاب مستقیم یا در فضاهای بسته که امکان رد و بدل شدن هوا به خوبی وجود ندارد، قرار ندهید.

از معایب کولرهای پوشالی می توان به امکان جذب گرد و خاک محیط به پوشال ها و انتقال آنها به فضای خانه اشاره کرد. مهم ترین برتری کولرهای آبی نسبت به انواع گازی هم قیمت پایین تر و هزینه و نیاز بسیار کمتر برای تعمیر احتمالی آنهاست.

فراموش نکنید که کانال کشی مناسب در هوادهی و سرمادهی کولرهای آبی نقش بسیار پررنگی دارد. ضمن اینکه هزینه برق مصرفی با روشن کردن کولرهای آبی که دارای برچسب انرژی B به بالا هستند، بسیار کمتر از هزینه برق مصرفی ناشی از روشن کردن کولرهای گازی است.

 

قیمت انواع کولر آب معمولی از ۲۰۰ هزار تومان تا ۷۵۰ هزار تومان می باشد ( از ظرفیت ۲۵۰۰ تا ۵۰۰۰) کولر آبی سلولزی تقریبا تمام ویژگی های کولرهای آبی سلولزی مانند کولرهای آبی پوشالی است.

با این تفاوت که در این کولرها به جای پوشال از پدهای سلولزی متراکم استفاده شده است. مزیت پدهای سلولزی به پوشال ها هم این است که نیاز به تعویض سالیانه ندارند و می توان حدود ۴ سال از هر پد برای یک دستگاه کولر استفاده کرد.

 

مزیت دیگر این پدها آن است که به دلیل تراکم بالا، اجازه ورود گردوغبار و ذرات ریز را به درون پروانه موتور و در نهایت هم محیط خانه نمی دهند.


از این رو متخصصان استفاده از کولرهایی با پد سلولزی را به جای کولرهای پوشالی به افرادی که در مناطق آلوده آب و هوایی (مانند شهرهای غربی کشور که با پدیده ریزگردها مواجه هستند) زندگی می کنند، پیشنهاد می دهند.

ضمن اینکه جنس و تراکم این پدها باعث می شود آب بیشتری جذب آنها شود بنابراین کولرهای دارای پد سلولزی می توانند سرمایی بیشتر و یکنواخت تر نسبت به کولرهای پوشالی به فضای خانه بدمند.

البته باید بدانید که پدهای سلولزی از پوشال کمی گران تر هستند و همه جا نمی توان به راحتی آنها را پیدا کرد. کولرهای آبی سلولزی بستگی به برند و توان آن قیمتی بین ۱ تا ۱.۵ میلیون تومان در بازار قابل خریداری هستند و خرید آنها نسبت به کولرهای پوشالی مقرون به صرفه‌تر است.

 

کولر های گازی

کولرهای گازی بیشترین کولرهای گازی موجود در بازار ایران، برخلاف کولرهای آبی، جزو برندهای خارجی هستند. قدرت سرمادهی انواع کولرهای آبی به هیچ عنوان قابل رقابت با سرمادهی کولرهای گازی نیست. این کولرها بیشتر برای مناطقی که دمای آنجا در تابستان به بالای ۳۸ درجه سانتی گراد می رسد، مناسب تر است.

ضمن اینکه در سرمای کولرهای گازی، دیگر خبری از رطوبت زیادی که در باد کولرهای آبی وجود دارد، نیست. از این رو می توان کولرهای گازی را برای شهرهای شرجی و ساحلی هم بسیار مناسب دانست. بزرگ ترین عیب کولرهای گازی که طرفداران آن را در بین ایرانیان کم کرده، مصرف بالای برق آنهاست.

به طوری که حتی کم مصرف ترین این کولرها هم هزینه برق بالایی به دوش مصرف کننده می اندازند. این در حالی است که صرف نظر از مصرف بالای برق، می توان کنترل دار بودن و تنظیم میزان سرمادهی تا حد مطلوب را جزو بهترین مزایای این کولرها دانست.

 

نکته مهم دیگری که در مورد کولرهای گازی مطرح است، این است که به دلیل تجمع هوای گرم در زیر سقف، بهتر است جهت کارکرد مناسب تر کولر گازی و صرفه جویی در مصرف برق، هنگام نصب پنل داخلی از نصاب دستگاه بخواهید اسپلیت دیواری را در صورت امکان در ارتفاع ۲ متری از کف نصب کند.

در نهایت هم باید توجه داشته باشید که معمولا کولرهای گازی دارای یک دریچه خروجی سرما هستند و نمی توان از یک دستگاه برای خنک کردن تمام سالن ها و اتاق ها کمک گرفت.


کولرهای اسپلیت اسپلیت ها نسل جدید کولرهای گازی هستند که تقریبا بسیاری از مشکلات آنها مانند مصرف برق بالا را پشت سر گذاشته اند و به همین دلیل هم طرفداران بیشتری نسبت به کولرهای گازی دارند.

کولرهای اسپلیت می توانند مانند کولرهای گازی و البته با رطوبتی بسیار کمتر، سرما را با درجه حرارت مطلوب و مورد نظر شما در فضای خانه پخش کنند. ضمن اینکه امکان از بین بردن بو و باکتری های موجود در اتاق هم در این کولرهای در نظر گرفته شده است. فیلترهای مخصوص تعبیه شده در این کولرها، هوای خانه را تصفیه می کنند.

به علاوه بسیاری از انواع آنها به واسطه ماده بی رنگ و بویی که در فیلترشان تولید و در فضای خانه پخش می شود، می توانند میکروب های معلق در هوا را از بین ببرند. یادتان باشد که هنگام خرید، اسپلیت هایی با برچسب انرژی A و ضمانت نامه فارسی را خریداری کنید.




:: موضوعات مرتبط: کولر آبی , ,
:: برچسب‌ها: کولر , کولر سلولوزی , کولر آبی ,
:: بازدید از این مطلب : 124
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : reza
ت : چهار شنبه 14 آذر 1397
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52170159-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');